Om Avantgarde Makeup ™

Välkommen till Avantgarde Makeup ™

Avantgarde Makeup ™ är produkter och verktyg framtagna av och främst för proffessionella Makeup artister och maskörer. Så här skriver Sophia Eliases som tagit fram märket:
Jag kände att det fanns ett stort tomrum på marknaden och det saknades bra Airbrush utrustning och Airbrush smink. Sverige ligger generellt lite efter i utvecklingen vad gäller smink, och när vi har fattat galoppen om en grej här, är andra delar av världen redan vid nästa grej
Märket Avantgarde Makeup ™ riktar sig alltså i dagsläget främst till proffesionella Makeup Artister och Maskörer som arbetar med airbrush tekniken. Kollektionen växer och det blir fler och fler produkter från Avantgarde Makeup, men alla våra egna produkter och verktyg lovar hålla hög kvalitét! Dessa produkter är framtagna för den frilansande som måste kunna ha med sig sin utrustning på "location", och ett av de unika egenskaperna för Avantgarde Makeup är att sminket kan användas dagligen utan att vara dålig för hyn!

Airbrush-kompressorerna som säljs här i dag är små, nätta och tystgående, och de är speciellt inställda för vår kollektion. Avantgarde Makeup's airbrushsmink innehåller så gott som endast naturliga ingredienser. Inga parabener eller silikoner! I stället är de baserade på naturliga oljor och berikade med vårdande blomextrakt, färgpigmenten består av naturliga mineraler. De innehåller ett naturligt solskydd på 6.8 SPF, och ger en lätt silkeslen känsla. Avantgarde Makeup är det första svensktillverkade airbrush märket på marknaden, och en av de första i världen att vara så naturligt och vårdande! Läs mer om produkterna under "Ingredienser"

Makeup med Airbrush
Varför Airbrush?

I Sverige används oftast vanligt flytande smink eller i bästa fall mineralsmink i puderform när man sminkar för HD-foto, HD-film ect. Men det ger långt i från det extra tunna perfekta resultat du får med airbrushtekniken! Dessutom går det mycket snabbare och du slipper ha en massa olika penslar som måste rengöras mellan varje kund (bra vid till exempel visningar med mera där man sminkar många på kort tid). I till exempel USA har man länge använt sig av airbrush och det kommer mer och mer till Sverige nu också. Självklart vill väll även DU hänga med på resan?

Under fliken Utbildning kan du läsa mer om utbildningar och workshops i Airbrush teknik!
När passar airbrush?

* Bröllop
* Fotograferingar
* HD (hi definition) TV, Film ect
* Kroppssmink som till exempel att dölja tattueringar, ärr, blåmärken mm, med en mjuk naturlig övergång
* Visningar / Catwalks mm där du har ont om tid och många ska sminkas

Självklart kan du även använda airbrush teknik för alla olika sminkningar inom både skönhet, trend, catwalk, scen ect, och nu har det även blivit mer och mer populärt att använda det även privat!

Tänk på!

Alla bas sminkprodukter från Avantgarde Makeup ™ är dryga. De kan användas med pensel eller svamp lite som concealer runt ögonen, och sen behöver du "Mixvätska" att blanda ut med, ca 2-3 droppar för 5-6 droppar makeup. Blandar du inte ut blir det lite för trögflytande för pennan (i alla fall 0,2-0,3 pennorna). Du kan blanda direkt i penn-koppen, eller köpa tomma flaskor att blanda i. Vår mixvätska är berikad med bland annat green tea extrakt och neroliolja som gör att det känns fräscht och skönt för huden och ger en aning lyster. Hållbarheten på färgerna blir tack vare denna utblandning längre och ger ett större användningsområde än om de va helt utblandade.

Alla färger går att blanda med varandra! Det ger dig oändliga möjligheter att få till precis det du vill ha! Mer tips och trix hittar du (HÄR)

Avantgarde Makeup ™ HD-Puder

Avantgarde Makeup ™ är först med ett svensktillverkat riktigt HD Puder! Utan talk, titanium dioxid , parabener eller andra konstigheter. Så silkeslent och lätt, som bara ett äkta HD puder kan vara!

Avantgarde Makeup ™ Övrigt

Avantgarde Makeup ™ har även lösögonfransar, primers och mascara mm i sortimentet som komplement till airbrushen. Välkommen!

Välkomna till Avantgarde Makeup ™


Till Airbrush produkterna Till ingrediens sidan Till Stars of Beauty