Airbrushsmink för glamour

Arbete pågår! Men på halvfart..
22/07/2012
Du har väll inte missat höstens modelltävling?!
23/07/2012

I går airbrushsminkades glamourmodellen Thaura Marken med Avantgarde Makeup airbrushsmink inför hennes fotografering hos Roger Sundberg och Zolex Studios.

Med mig (Sophia) hade jag stylisten och stjärnmedlemmen Louise som stylade håret på Taura. Dels tycker jag att det är kul att va flera på ett jobb, och dels underlättade det ju för mig som hade med mig min son Hugo!

Allting gick bra och vi hann med tre olika sett och sminkningar. När jag får de färdiga bilderna kan jag beskriva lite hur jag sminkat Taura med airbrush mm och ge lite tips hur man till exempel får en snabb snygg airbushsotning!

Här är några behind the scenes bilder jag hade i min mobilkamera, men fler bilder kommer! 🙂

Bas (Grädde och Latte blandas) och rouge (Karin) airbrushas på;

20120723-093425.jpg

20120723-093502.jpg

Lösögonfransar från Avantgarde Makeups 10-pack sätts på!

20120723-093553.jpg

Bryn gör jag i dag med en snedskuren pensel och pressad ögonskugga i från färg. En tunn eyeliner, eller faktiskt en blöt överskugga när jag tänker efter, målas på efter fransarna är ditsatta. Läpparna på första plåtningen består av mineralskuggan peach från Core Cosmetic blandat med ett vanligt genomskinnligt läppglans från färg. Första sminkningen blir en ganska naturlig “sängkammar” sminkning!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 1 =