Angående sponsring av smink

Airbrushkurs i Stockholm Juni!
30/05/2014
Fotografering med Avantgarde Makeup
01/06/2014
Airbrushkurs i Stockholm Juni!
30/05/2014
Fotografering med Avantgarde Makeup
01/06/2014

Vi får i princip dagligen in önskemål om sponsring, och just du hinns det inte ens med att svara alla. Läs gärna tidigare inlägg på bloggen å svar från oss där vi beskriver VILKA vi i så fall är intresserade av att sponsra!

Lite kortfattat;

Hemsidan å sminkets målgrupp riktar sig främst över 18 år då det flesta sminket här (airbrushmakeupen) kräver viss utbildning och utrustning.

Vi sponsrar INGA under 15år.

Vi kan sponsra med produkter, fransar, utrustning och utbildningar men vi vill såklart ha en bra möjlighet att synas då. Bloggar/instagramkonton mm bör ha minst 1000 följare för att vara intressant.

Passar det fortfarande in på dig? Trevligt! Skicka då ett mail innehållande;

Presentation av dig (ev utbildning mm)
Vad du kan göra för att vi ska synas hos dig
Vad du är intresserad av att bli sponsrad med.
Kontaktuppgifter inkl adress; skicka gärna via vårt kontaktformulär under kontakt!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

3 Comments

 1. Camilla Nord skriver:

  Hejsan!
  Mitt namn är Camilla och har en kanal på videofyme.
  Där jag gör olika sminkningar,visar upp smink, osv.
  Jag har 8800+ följare.
  Jag undrar om ni kanske skulle vilja sponsra med något, tex air brush med en bas-färg eller något.
  Och jag kommer då göra en eller 2 videos då jag pratar om erat företag,visar upp produkterna och visar när jag använder det.
  Låter det intressant för er?

  Videofy.me/camillanord

 2. Kameryn skriver:

  Arecilts like this just make me want to visit your website even more.

 3. Maja gradin skriver:

  Hejsan 🙂 Jag heter maja gradin och är väldigt intresserad av att bli sponsrad av er, och såklart att få meddela folk om er och tipsa dom. Jag går då på stylist/frisör 1:a året, och utav produkterna skulle jag då kunna använda de på mina kunder. Så detta skulle vara jätte kul eftersom jag är jätte intresserad av detta då mode och smink är mina största intressen. Kram maja

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tio =

Angående sponsring av smink

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.