Ännu fler lösögonfransar!!

Makeupkurs i Airbrush
22/05/2012
TÄVLING!
22/05/2012

Nu har jag fått hem bling bling lösfransarna!! 5 olika lösögonfransar med “diamanter” eller ja, strass i allafall, till kanonbra priser såklart!!

Lösögonfransarna ska fotas och läggas upp i Avantgarde Makeup shoppen i helgen men eftersom jag inte kan hålla mig såååå länge, så har ni en liten mobilkamera bild här!

20120522-173006.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 1 =