Här är en intervju, bilder och info kring vår Avantgarde Makeup ™ Spokesmodel vinnare:

Teja Botersten!

 

 

 

 

 

 

Vi har haft nöjet att genomföra vår första fotografering av vinnaren Teja nu.

Sophia har gjort diverse olika Avantgarde makeup kreationer som vi plåtat under en dag.

Teja är en härlig och positiv person. Bra utstrålning och klara mål och värderingar i det hon tar sig för att jobba med. Enkel att få bra kontakt med vilket vi ser som bra egenskaper när hon nu är Spokesmodel för Avantgarde makeup.

Detta var vår första fotografering och möte, men vi har redan planer på nästa fotografering och sammankomst, så mer material med Teja kommer framöver 🙂

Vi har lagt upp några bilder nedan, fler kommer i olika sammanhang frömöver…

 

Avantgarde Makeup Spokesmodel Teja Botersten

 

Här är en intervju med vinnaren Teja 🙂

 

 • F: Hur känns det att ha vunnit och få vara Avantgarde Makeups ansikte utåt under 2013?
  S: Det känns otroligt roligt & spännande att ha vunnit! Det ska bli kul att se vad som komma skall och är säker på att år 2013 kommer bli fylld med nya roliga erfarenheter!

 

 • F: Trodde du att du skulle vinna när du anmälde dig till tävlingen?
  S: När jag läste om tävlingen gav den mig en härlig magkänsla, det kändes som att detta var något jag bara borde ansöka till. Så ja, jag trodde att jag kunde vinna och jag trodde på mig själv i den här tävlingen.

 

 • F: Har du sökt tidigare till andra typer av tävlingar?
  S: Jag har sökt till en tävling tidigare, förra året. Det var en kompis till mig som insisterade på att jag skulle söka. Det var en fitnessmodell tävling som hölls i Skandinavien där jag kom till top 5 i alla fall!

 

 • F: Vi har ju till att börja med en stor plåtning på Zolex Studios där du kommer bli proffs sminkad med våra produkter, vad hoppas du på för bilder där?
  S: Jag hoppas på kreativa och färgsprakande bilder som vi tar fram med mycket glädje och positiv energi! Gärna lite unika bilder vore roligt, med mycket fantasi och vackra motiv!

 

 • F: Har du någon favorit lösögonfrans i sortimentet du gillar lite extra?
  S: Alla är väldigt fina, men föll pladask för de stora fjädrarna! Ser framför mig skarp makeup och sen dessa som pricken över i:t!

 

 • F: Har du någon gång blivit sminkad med airbrush makeup förut? (i så fall vad tyckte du om det?)
  S: Nej det har jag aldrig blivit, ska bli väldigt kul att få testa det!

 

 • F: Vi utbildar ju även folk i att sminka med airbrush, och eftersom det är en helt annan teknik än vanligt smink behövs inga förkunskaper mer än att gilla färg och form, skulle du själv vilja lära dig sminka med airbrushmakeup?
  S: Då jag har konstnärer i släkten skulle det vara kul att lära sig den tekniken, vet att jag har det i ådrorna och kan säkert bli fina motiv på ett ansikte likväl som med papper och penna som jag annars är van vid!

 

 • F: Tusen tack för denna intervju, är det något du vill passa på att säga till alla som röstat på dig?
  S: Tack själv! Många vet hur stort allvar jag tagit denna tävling på, det har varit många känslor inblandade och jag vill verkligen tacka de personer som fått höra mitt ältande om denna tävling, tackar även alla som hjälpt mig med rösterna och fört budskapet vidare! Ni alla har varit en del av denna resa och nu bär den av!

[galleria gallery_id=”2938″ width=”600″ height=”600″]

< Scrolla i sidled och klicka på thumbs för fler bilder >

Teja om sig själv:

Jag heter Teja Botersten och är 22 år, jag bor i ett mindre samhälle i Närke. Jag jobbar som butiksansvarig på ett lager och har varit där i snart 1 år! Jag gillar att ta eget ansvar och känna att jag kan leva upp till vad mina arbetskamrater förväntas av mig. På fritiden bor jag med min sambo och våra djur i en mysig lägenhet. Två Bengalkatter, en Golden och ett akvarium får tillgodose mitt stora intresse för djur. Jag tränar väldigt mycket och är en utav de så kallade änglarna för BMR Sport Nutrition. Mina övriga intressen är allt som har motor & hjul, älskar fart och spänning, har även fått stort intresse för matlagning och glädjen i modellandet har funnits sen 18 år. Många förknippar mitt svarta långa hår med att jag är en rockig tjej, det kan jag delvis hålla med om! Älskar rockmusik, speciellt 80-talets rock, gillar även den lite kaxigare klädstilen. Men kan också luta mig tillbaka till lugn och stillsam musik, precis som jag kan dansa loss till snabba festlåtar! Är en riktig allätare vad det gäller det mesta skulle jag säga, både kläder, makeupstil, musik och intressen.

 


 

Vi vill tacka alla fina deltagare i tävlingen som kämpat väl, samt alla samarbetspartners som bidragit med fina priser, tack tack!