Extrainsatt Yrkesutbildning i naglar VT 2018

Extrainsatt Nagelterapeututbildning 12 februari!
24/01/2018
NYHET!
23/03/2018
Extrainsatt Nagelterapeututbildning 12 februari!
24/01/2018
NYHET!
23/03/2018

Vi kan gladeligen meddela att vi satt in en extra start på Yrkesutbildningen i Naglar med start 7 april 2018! Den går varannan helg lördag-söndag och passar därför att kombinera med annat jobb eller för er som bor en bit i från Västerås och pendlar. Utöver de dagar du går utbildningen hos oss gör du din hempraktik och med hjälp av mail / facebookgrupp och telefonkontakt får du den vägledning du behöver även under din praktik. Utbildningen följer Scratch Nails Academys kursplan och finns även i intensiv form med start under sommaren eller i höst.

Scratch Nails Yrkesutbildning i naglar är en gedigen utbildning för dig som vill satsa seriöst på yrket som Nagelterapeut. Du blir först manikyrist och läser sedan vidare i alla stora byggmaterial; Akryl, Gelé, Silke/glasfiber samt även hybrider som dipp-akryl, gele-lack mm. Du lär dig design, mall/tipp, elfil, airbrush, och mycket mer! Givetvis ingår även en gedigen härdplastutbildning. 

Huvudlärare Sophia Eliases är utbildad sedan 2001 i naglar med IA examen och lärarutbildning från Scratch Academy 2008. Utöver det har hon även erfarenhet av andra märken och har även jobbat som nagellärare i 8 år på gymnasium 2007-2015. Sophia är även pedagogiskt utbildad lärare på Stockholms Universitet med yrkeslärarexamen 2016  samt lärarlegitimation från Skolverket.

Mer information om kursplanen hittar du HÄRVill du ha ytterligare information är du välkommen att ringa eller kontakta oss, eller varför inte boka in ett möte och se våra fina lokaler!

 

Datum denna utbildning:

Manikyrstart; 7 april

Manikyrdiplomering: 20 maj

Akryl start: 2 juni

Akryldiplomering: 8 juli

Sommaruppehåll eller hoppa på intensivutbildning i gele

Geléstart: 11 augusti

Gelé diplomering: 23 september

Silke/glasfiberstart: 6 oktober

Diplomering silke/glasfiber: 10 november

 

Är du endast intresserad av enstaka delar ur utbildningen går det också. Kontakta oss för mer information.

 

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =

Extrainsatt Yrkesutbildning i naglar VT 2018

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.