Feedback på Avantgarde Makeup

The Spirit of Beauty
16/02/2014
Kosmetisk kemi / Airbrushmärken
10/03/2014
The Spirit of Beauty
16/02/2014
Kosmetisk kemi / Airbrushmärken
10/03/2014

Jag ääälskar dina produkter!!!

Ja, vad säger man? Det är så fantastiskt kul att få läsa å se hur ni där ute har använt Avantgarde Makeup produkterna å vad ni tycker om dom! Jag älskar ju dom själv å det är ju jättekul att höra vad andra tycker om dom. Jag har lagt ner min själ i Avantgarde Airbrush Makeup å blir så glad att både se å höra positiv feedback. Men så klart är även önskemål om förbättringar också välkomna. Om det skulle vara så!

Jag fick ett mail i går kväll från London. Där skrev Makeup Artisten Linda Öhrman, Beauty Director
VOLT Magazine (www.voltcafè.com) att hon älskar Avantgarde Makeup, å så skickade hon med några bilder hur hon använt dom. Kolla in det här!

20140305-174143.jpg

20140305-174202.jpg

20140305-174231.jpg

Superläckert va?!

//Sophia Eliases
CEO Stars of Beauty

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Feedback på Avantgarde Makeup

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.