Vad är ett Forum?
Ett meddelande och annonsforum, som en anslagstavla. Men anslagstavlor blir snabbt stökiga så ett forum är ämnes och områdesindelat för att lättare hitta och läsa om det som är intressant (och det är sökbart). För att posta inlägg i forumet måste man registrera sig. Det kostar inget och är enkelt/snabbt gjort. Fyll i namn och epostadress, du får ett mail med inloggningsuppgifter och sen är det bara att posta frågor eller kommentarer på det som finns i forumet.

Uppbyggnad:
Här kan man posta meddelanden under olika sk. kategorier och ämnen, under ett ämne skapas sk. trådar. Exempel: Forumet har i kategorin [Makeup & Mask] -> ämnet [Maskaror] -> tråden [Den eviga frågan, vilken maskara är BÄST?].

Regler:
Forumet är indelat i kategorier. Saknas ett lämpligt område för det ni vill posta finns Anslagstavlan -> Övrigt. Helt felaktigt placerade trådar kan komma att flyttas till bättre lämpad kategori. Det är tillåtet med “Reklam” för produkt, företag, personer odyl under förutsättningen att det har med ämnet, frågan och tråden att göra. Dvs att det svarar på frågan eller ger tips inom ämnet odyl. Helt irrelevanta “reklaminlägg” eller länkar till ovidkommande sidor kommer tas bort då vi anser det som “spam”. Upprepning medför uteslutning ur forumet. Övrigt gäller att visa respekt och hänsyn! Posta och svara med sunt förnuft och insikt om att alla är välkomna, och besitter olika kunskapsnivåer så dela gärna med er av era tips!

Tips!

När ni postat en fråga, annons edyl i en tråd, eller svarat på någons fråga, och ni vill följa andras svar, så tryck på knappen [Prenumerera], då får ni mail om när någon svarat på den tråden!

Okej, jag är redo, [åter till Forumet]