HD puder / High definition puder

Gilla oss på facebook!
13/08/2012
Full fart med makeup jobb!
24/08/2012
Gilla oss på facebook!
13/08/2012
Full fart med makeup jobb!
24/08/2012
Show all

HD puder / High definition puder

Nu finns vårt egna HD puder för högupplöst media (High Definition TV, film och foto) i Avantgarde Makeup™ webshopen!

Ett transparent superfint rent puder som är speciellt framtaget för HD makeup / airbrush makeup! Volym: 20 ml för endast 192:- plus moms. Det är extremt drygt, mycket drygare än ett vanligt puder eller ett mineralpuder, så det är därför lite dyrare än många sådana, vilket ni måste tänka på både när ni använder det och när man jämför priser..

Ett HD puder innehåller inget talk, och har mycket små partiklar som lägger sig som en silkeslen yta på huden och fäster makeupen samt suger åt sig överskott av fett från fet hy utan att göra huden “puder-matt”. Ett högkvalitativt HD puder, som detta, innehåller inte heller någon titanium dioxid, parabener eller mica.

20120815-232011.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 3 =

HD puder / High definition puder

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.