Hur många nagelutbildningar vet du som har….

Hemsidan har fått ansiktslyft – ny får vi ny lokal OCH nya kurser!
22/01/2017
NU är vi i London på Professional Beauty mässan!
26/02/2017
Hemsidan har fått ansiktslyft – ny får vi ny lokal OCH nya kurser!
22/01/2017
NU är vi i London på Professional Beauty mässan!
26/02/2017
Show all

Hur många nagelutbildningar vet du som har….

Ja vi vet. Det finns många nagelkurser där ute. Men hur många riktiga utbildningar? Det finns folk som är mer engagerade i sociala medier än vi, vi vet, men nu när du har hittat hit, så ska jag ge några snabba korta punkter om, precis varför du ska välja oss!

Hos oss får du en riktig yrkesutbildning

 

 • Med över 30 år på nacken har Scratch Academy som vi är partnerskola hos, en otrolig kunskapsbank!
 • Vi tar endast små klasser elever (4-6 deltagare) och kan därför garantera dig en personlig vägledning och coaching som är anpassad för just dina behov.
 • Huvudläraren är pedagisk utbildad legitimerad yrkeslärare från Stockholms Universitet med 16 års yrkeserfarenhet som nagelterapeut.
 • Vi ger dig all information och kunskap som krävs för att utöva yrket och alla de verktyg som är nödvändiga för att nå framgång
 • Vi hjälper varje enskild elev under hempraktiken med konsultation genom foto- / videodokumentation av elev arbete.
 • Eleverna får en egen arbetsgrupp på online där vi tillsammans hjälps åt med allt som dyker upp under hempraktiken och lär av varandra med en formativ bedömningsstrategi samt där vissa tutorial lägs ut.
 • Demonstrationerna filmas så du kan se på igen, eller om du varit sjuk vid nåt tillfälle
 • Scratch Nails har kvalitetssäkrad utbildning med internationell examen genom I.A.
 • Härdplastutbildning ingår givetvis men inte bara en halvdag som en särskild kurs, utan hos oss får du gedigna kunskaper om kemi, produker, arbetsmiljö, säkerhet, ergonomi, psykosocial arbetsmiljö mm som följer som en röd tråd under hela utbildningen

  Slutligen, hos oss får du en riktig yrkesutbildning, en trygg grund för dig som kanske vill ta gesällbrev eller börja arbeta som yrkeslärare. Vi finns här för dig!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 3 =

Hur många nagelutbildningar vet du som har….

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.