Kurser / utbildning i Airbrush makeup!

Airbrush kurser!
18/09/2013
Vi lottar ut en airbrush kurs!
26/09/2013

Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken kom. Hos oss kan du damma av dina tidigare kunskaper och avancera eller lära dig helt från noll! Vi håller främst till i Stockholm, Västerås, Uppsala, men kan vid tillräckligt stort intresse även komma till andra städer. Dessa kurser passar även frisörer, hudterapeuter och andra inom skönhetsvård som vill kunna erbjuda snabb och snygg makeup på sin salong!

Airbrush grundkurs Steg 1

Innehåll: Grundläggande skönhetsmakeup
Nivå: Nybörjare och för er som arbetat lite med airbrush
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 1 går vi igenom det absolut mest grundläggande för att komma i gång, så att kursen passar den som aldrig använt en airbrush! Men eftersom det är så lätt att komma i gång kommer vi även ganska snabbt in på mer avancerade tekniker, så att även ni som tidigare använt lite airbrush får nåt att bita i, till exempel en snygg svart sotning! Ni kommer att ha flera nya tekniker att kunna fortsätta träna på med er hem, innan ni förslagsvis går även steg 2 för att vidareutveckla er ännu mer!

Nästa kurs: 6 oktober, Makeup Studion, Stockholm. (09:00-16:30)

Airbrush grundkurs Steg 2

Innehåll: Trend, fantasi, temporary tattoo, bodypaint, mm.
Nivå: Förkunskap grundkurs 1 eller motsvarande erfearenhet.
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 2 går vi vidare med mer avancerade tekniker, olika sorters airbrushmakeup och jobbar mer med kropssmålningar. Vi hinner även gå in lite kort på nageldesign samt andra användningsområden med airbrush! Denna kurs ger er alla grundkunskaper ni behöver för att sedan färdighetsträna hemma och bli riktigt duktiga airbrush artister!

Nästa kurs: 20 oktober, Zolex Studio, Uppsala. (09:00-16:30)

Efterlängtad instruktörsutbildning Airbrush Makeup!

Det behövs fler instruktörer för airbrushmakeup ute i landet! Därför har vi efter önskemål startat en instruktörsutbildning i airbrush makeup! Nordic Stars of Beauty’s grundare Sophia Eliases kommer själv att hålla i alla instruktörsutbildningar och vi hoppas på att senare kunna erbjuda utbildningen i fler städer runt om i landet allt eftersom.

Sophia har över 13 års erfarenhet av makeup branschen som proffessionell Makeup Artist och är diplomerad och SEYF godkänd Makeuplärare från Makeup Studion Education med Gesällbrev. och 11 års lärarerfarenhet både på vuxenutbildnig och gymnasieutbildning. Just i airbrush är Sophia bland annat utbildad av Hollywood Maskören och makeup artisten David Willis som sminkat bland annat till Superman Returns och Star Wars!

Instruktörskurs Steg 1:

Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.
Förkunskap/krav: Grundutbildning 1 eller motsvarande airbrusherfarenhet samt gärna aktiv makeup-, frisör-, hudterapeut eller annan kursinstruktör på skola.

Innehåll: Airbrushens historia. Teoretiska och praktiska kunskaper om airbrushutrustningen, felsökningar, skötsel och olika användningsområden med olika tillbehör. Teoretiska kunskaper om airbrushsminket, produktspecifikationer, säkerhetsdatablad och kort kemi. Pedagogisk hjälp med olika lektionsupplägg. Demonstrationer och andra tips och trix med fokus på skönhetsmakeup. Praktiskt arbete: olika övningar med fokus på skönhetsmakeup såsom modellering,sotningar, eyeliner, läppar mm. All undervisning sker i ett lärarperspektiv. (Dvs hur man undervisar andra)

Instruktörskurs Steg 2:

Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.
Förkunskap/krav: Grundutbildning 2 eller motsvarande airbrusherfarenhet samt gärna aktiv makeup-, frisör-, hudterapeut lärare eller annan kursinstruktör på skola.

Innehåll: Teoretiska och praktiska kunskaper genom demonstration och övningar i kropps-målning med airbrush. Teoretiska och praktiska kunskaper och övningar i modellering, skugglogik och färglära samt hur man kombinerar olika material. Specialeffektsmakeup med airbrush kombinerat med vax, latex, konstblod, creativecolor, stenar, fjädrar , UV makeup etc. Teoretiska och praktiska övningar i airbrushmakeup på hår och på naglar.

 

(Nästa instruktörskurs är i Uppsala 17 november)

Bra att veta:

Hela kursavgiften ska vara betald innan kursens start. Vid eventuellt sjukdom mot läkarintyg kan 80% återbetalas eller hållas innestående och användas till nästa kurstillfälle eller i webshopen. Vid denna kurs bör eget airbushset (kompressor och airbrushpenna) medtagas. Alla produkter och förbrukningsvaror finns dock på plats. Det går bra att vara med utan egen utrustning då en viss låneutrustning finns, men det finns det risk att det inte blir lika mycket övningstid för dig utan utrustning som med.

Har du ej egen utrustning? Fråga efter aktuella erbjudanden i samband med kursen!
Ta även gärna med papper och penna samt lunchlåda. Fika bjuder vi på!

 

Erbjudanden:

Bokar du två kurser samtidigt senast den 30 september får du 625kr rabatt!

Bokar du alla 4 kurser: får du 1250kr rabatt!

Speciellt skolerbjudande: Vid inköp av utrustning för minst 10’000kr bjuder vi på en valfri kurs! (Värde 2500kr)

Under varje kurstillfälle får du en rabattkod till webshopen som ger dig 20% rabatt på ett köp! (gäller dock ej vissa redan extremt prissänkta paket).

 

Anmäl till:

Skicka din anmälan till: info@starsofbeauty.se
Skriv med ditt namn, eventuellt företagsnamn och organisationsnummer, adress och såklart vilken eller vilka kurser du vill anmäla dig till! Meddela gärna om du har egen utrustning med dig eller är intresserad av aktuellt erbjudande!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

1 Comment

  1. Marie skriver:

    Hej jag undrar när ni kommer ha kurs i Gbg steg 1 å 2 nästa gång? Mvh marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 10 =