Ännu fler roliga lösfransar!
10/05/2012
Hårstylistutbildning!
15/05/2012
Ännu fler roliga lösfransar!
10/05/2012
Hårstylistutbildning!
15/05/2012

Japp! Så sitter man vaken på natten å jobbar igen! Men jag fick en leverans till av lösögonfransar i dag och dessutom två ordrar från Avantgarde Makeup shopen! Det va airbrushmakeup och tillbehör som tomma mixflaskor i den ena ordern och inte mindre än 16 lösögonfransar i den andra! 🙂 Så det e ju kul!! Men det e ju väldigt bra pris på dom också! Så i natt kommer jag drömma om lösögonfransar, lösfransar, lösfrallor och fjäderfransar… Ja. Som ni märker så har jag fått lösfransar på hjärnan nu.. Å här har vi nu veckans blogg erbjudande för alla som läser detta: Bara för att jag fått lösögonfransar på hjärnan i kväll så tänker jag vara så generös att jag skickar med ett paket GRATIS LÖSÖGONFRANSAR till alla nya kunder i webshopen! Snällt va? 🙂 Detta generösa gratis erbjudande gäller 1 vecka från och med nu, dvs till och med den 17 maj! Så på alla ordrar som kommer in till och med den 17 maj, stora som små, bjuder jag på ett par COOLA GRATIS AVANTGARDE LÖSFRALLOR! 😀 (Jag väljer dock själv slumpartat ut vilka det blir)

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =

Lösögonfrans erbjudande!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.