Ni har väll inte missat?!
30/05/2012
Å vinnaren är….
01/06/2012
Ni har väll inte missat?!
30/05/2012
Å vinnaren är….
01/06/2012

Denna vecka har det kommit tre olika leveranser med Avantgarde Makeup PR material, etiketter, skyltar, banderoller mm. Jag inser att jag behöver större lagerutrymme än jag tänkt.. Men det löser sig!

I kväll ska min webmaster dra vinnaren av en presentcheck på 500kr till Avantgarde Butiken! Blir spännande att se vem det blir! På måndag presenteras en ny tävling, så vinner ni inte den här gången, kanske det blir Er tur nästa gång! En gång i månaden kommer att jag att anordna någon slags tävling med varierande priser, så håll utkik!! 🙂

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 20 =

Massor av tävlingar!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.