Airbrush kurser och Airbrush utbildning
02/04/2013
Precis just nu; Inspelning pågår!
08/04/2013
Airbrush kurser och Airbrush utbildning
02/04/2013
Precis just nu; Inspelning pågår!
08/04/2013
Show all

Nästa airbrushkurser!

+Grundutbildning Airbrush Makeup två steg!
Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken kom. Hos oss kan du damma av dina tidigare kunskaper och avancera eller lära dig helt från noll! Vi håller till i fina kurslokaler runt om i landet och med godkända lärare!

Airbrush kurs Steg 1
Innehåll: Grundläggande skönhetsmakeup
Nivå: Nybörjare och för er som arbetat lite med airbrush
Pris: 2000:- + moms inkl ett presentkort från Avantgarde Makeup på 400 +moms samt ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare. Presentkortet gäller även hos våra återförsäljare.

I grundkursen i airbrushmakeup steg 1 går vi igenom det absolut mest grundläggande för att komma i gång, så att kursen passar den som aldrig använt en airbrush! Men eftersom det är så lätt att komma i gång kommer vi även ganska snabbt in på mer avancerade tekniker, så att även ni som tidigare använt lite airbrush får nåt att bita i, till exempel sotning, tunn överskugga med mera, och att ni själva har nya tekniker att fortsätta färdighetsträna hemma, innan ni förslagsvis går även steg 2 för att vidareutveckla er ännu mer!

Airbrush kurs Steg 2
Innehåll: Trend, fantasi, temporary tattoo, bodypaint, mm.
Nivå: Förkunskap grundkurs 1 eller motsvarande
Pris: 2000:- + moms inkl ett presentkort från Avantgarde Makeup på 400 +moms samt ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare. Presentkortet gäller även hos våra återförsäljare.

I grundkursen i airbrushmakeup steg 2 går vi vidare med mer avancerade tekniker, olika sorters airbrushmakeup och jobbar mer med kropssmålningar. Vi hinner även gå in lite kort på nageldesign med airbrush! Denna kurs ger er alla grundkunskaper ni behöver för att sedan färdighetsträna hemma och bli duktiga airbrush artister!

Bra att veta:

Hela kursavgiften ska vara betald innan kursens start. Vid eventuellt sjukdom mot läkarintyg kan 1600+moms återbetals eller hållas innestående och användas till nästa kurstillfälle eller i webshopen.
Vid denna kurs skall eget airbushset (kompressor och airbrushpenna) medtagas. Alla produkter och förbrukningsvaror finns dock på plats. Har du ej egen utrustning? Fråga efter aktuella erbjudanden i samband med kursen! Det går även att vara med utan utrustning då en viss låneutrustning finns, men då finns det risk att det inte blir lika mycket övningstid för dig utan utrustning.
Ta även med papper och penna samt lunchlåda. Fika bjuder vi på!

VAR och NÄR?

Stockholm
Kursen har precis varit, anmäl ditt intresse! Nya datum sätts när vi fått in fler intresserade!

Västerås
5 maj: Grundutbildning Steg 2 09:30-17.00

Grundkurs steg 1 beräknas i augusti

Göteborg
2 juni: Grundkurs steg 1

Grundkurs steg 2 beräknas i juli eller i oktober.

Vill du veta mer om utbildningen? Eller intresserad av att vi kommer till andra städer? Kontakta oss via hemsidan, mail eller kommentar nedan!

Vi kan även komma till skolor och undervisa hela klasser, hör av er för mer info!

20130406-103006.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × två =

Nästa airbrushkurser!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.