Nagelutbildning i Akryl start 8 maj
16/04/2020
Med anledning av Covid 19
21/10/2020
Show all

Nu även fransutbildning!

Efter att ha utbildat på gymnasienivå i flera år erbjuder vi nu även en fransutbildning även som eftergymnasial utbildning för vuxna / privatpersoner. Med gedigen grund inom både arbetsmiljö, säkerhet, härdplaster, produktkunskap och teknik av legitimerad lärare med 8 års erfarenhet inom fransar, så att du känner dig trygg i ditt nya yrke som fransstylist.

Vår Volym & teknikdag görs med vår fransspecialist Emelie Svarc från Citystylisterna i Västerås som arbetat över 4 år nästan enbart med just fransar vilket gör henne tekniskt extremt skicklig med många goda knep & trix. Där kan du även välja att ha en praktikdag om du vill så du får extra boost inför din diplomering.

Vi vinner inga franstävlingar, för vi tävlar inte alls. – Vi är en skola med riktig, legitimerad yrkeslärare från Stockholms Universitet.
Pedagogik & kursplaner för en bra och vettig utbildning – DET är vårt fokus. / Sophia Eliases

När du väljer utbildning ska du vara noga med att du får den pedagogiska hjälp du behöver också, att vara skicklig på salong eller tävlingsbanan är inte alltid samma sak som att vara skicklig att lära ut. Det ena behöver inte utesluta det andra, men en stark grundutbildning är ofta att rekommendera innan du sedan efter lite övning kan fortsätta på teknikkurser som finns i massor av olika former. Det är kul att vidareutveckla sig, och vi uppmanar att ständigt gå nya workshops och kurser för att hålla sig ajuor i branschen. Att kombinera olika skolors styrkor är därför jättebra. Men kom i håg att jämföra mer än priset, jämför utbildningsplan, startkitt mm och välj den skola som passar just dig. Vi tål att jämföras med, varmt välkommen till oss i Västerås!

Bokar du din utbildning senast den 30 augusti har vi mycket bra introduktions priser just nu!

Grundutbildning 6900kr (ordinarie pris 9900kr)
Grundutbildning + Volym & teknik 15000kr (ordinarie pris 17995kr)

Läs mer om vår utbildning & datum Här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 + 10 =