Ny affisch? Bild nr 1 – Rösta!!

Solpuder i airbrushform!
04/07/2012
Bild nr 2, Rösta!
08/07/2012
Solpuder i airbrushform!
04/07/2012
Bild nr 2, Rösta!
08/07/2012

Höstens airbrush makeup affisch ska göras, men med vilken bild?! Jag kommer att lägga ut 4 st förslag, och jag vill att ni trycker “like” på den bild ni gillar! Flest likes vinner! 🙂 har ni inte facebook går det bra att skriva en kommentar nedan! Ok, första bilden;

På vår vackra modell Lina Hansen;

Airbrush makeup; (urval av färger)
Rouge; “Cecilia”, Ögon; “Ann” fransar; “Blå Pricken” Läppar: Genomskinligt läppglans från Emite makeup samt rosa mineral ögonskugga från Core Cosmetic.

Avantgarde Makeup modell Lina

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

1 Comment

  1. Marina skriver:

    Härliga färger som Lina passar i eftersom hon är så mörk i sig själv. En look som sticker ut lite mera, men den är så passande på Lina. Lite åt det exotiska hållet. Man blir bländad av skönhet…svårt att välja bild för det är två stycken helt olika bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 − 1 =

Ny affisch? Bild nr 1 – Rösta!!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.