Ny Utbildning i Airbrush makeup!

Makeup inte alltid vackert!
24/10/2012
Workshop!
08/11/2012
Makeup inte alltid vackert!
24/10/2012
Workshop!
08/11/2012
Show all

Ny Utbildning i Airbrush makeup!

Det behövs fler instruktörer för airbrushmakeup ute i landet! Därför har vi efter önskemål startat en instruktörsutbildning i airbrush makeup!

Nordic Stars of Beauty’s grundare Sophia Eliases kommer själv att hålla i alla instruktörsutbildningar och vi hoppas på att kunna erbjuda utbildningen i fler städer runt om i landet eftersom.

Sophia är diplomerad och SEYF godkänd Makeuplärare från Makeup Studion Education med Gesällbrev och 11 års lärarerfarenhet både på vuxenutbildnig och gymnasieutbildning. Just i airbrush är Sophia bland annat utbildad av Hollywood Maskören och makeup artisten David Willis som sminkat bland annat till Superman Returns och Star Wars!

Sophia har över 13 års erfarenhet av makeup branchen som proffessionell Makeup Artist och har arbetat bland annat på MTV och TV4, sminkat för skönhetstävlingar som Sveriges Man, Fröken Sverige, Miss Universe Sweden och sminkat för otaliga reklamfilmer såsom för Mekonomen, OBH Nordica, Phillips och Skogaholm. Hon har även och arbetat med artister som Mando Diao, The Ark, Ms Dynamite och Robyn, samt skådespelare som Robert Gustafsson och Jarmo Mäkinen, och andra TV Profiler som Jackass och Anders Bagge!

 

Kurslängd:

Steg 1: 8 h
Steg 2: 8 h

Förkunskap/krav: Aktiv Makeup Artist lärare.

Vill du beta mer om utbildningen? Kontakta oss här så mailar vi ut kursplanen, priser mm!

 

VAR och NÄR?

Västerås 10 November Steg 1

Stockholm Januari 2013 Steg 1

Västerås Februari Steg 2

Göteborg April 2013 Steg 1

Stockholm Maj 2013 Steg 2

Göteborg Augusti 2013 Steg 2

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + sju =

Ny Utbildning i Airbrush makeup!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.