Nya ascoola Makeup puffar i lager!

Mycket jobb – lite blogg
08/10/2014
Airbrush kompressorerna på väg in
15/10/2014
Mycket jobb – lite blogg
08/10/2014
Airbrush kompressorerna på väg in
15/10/2014

Nu har de kommit in! Våra egna snygga coola mycket prisvärda makeup-/puderpuffar! Hur snygga e de inte då?! Jag är sjukt nöjd! Så nöjd att jag kan tänka mig att sponsra en puff till 5 olika personer! Motivera nedan varför du vill ha en! Det behöver inte vara nån lång snyftis, bara kort och gott, varför du vill ha en sån här ursnygg makeup puff från Avantgarde Makeup!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + två =

Nya ascoola Makeup puffar i lager!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.