Sista bilden! VILKEN tycker DU?!

Bild nr 3, vad tycker du?
08/07/2012
Final!!! Sista chansen att rösta!
18/07/2012

Ok, här är sista bilden. Vilken passar bäst till höstens affisher? Vilken är snyggast?! Tryck “like” på den eller de av de fyra bilderna (fyra senaste blogginläggen) du gillar bäst! Dela gärna med dina vänner!! Jag vehöver all hjälp jag kan få att välja mellan dessa snygga tjejer och bilder!!

Modell Louise Olsson Bergstedt, smink Sophia Eliases, Foto: Roger Sundberg.

Airbrush makeup; (urval)
Bas: Cappuccino. Rouge; Cecilia. Fransar: Vita pricken. Läppar; svart airbrush.

Tack till mina modeller Lina och Louise och till fotografen Roger Sundberg!

Jag tar nu en veckas semester. På onsdag den 18/7 ser jag vilken bild som fått flest likes och därmed är med på alla Avantgarde Makeup affischer i höst!!

//Sophia Eliases

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 5 =