Arbete på hemsidan
02/08/2012
Håller du inte med?
03/08/2012
Arbete på hemsidan
02/08/2012
Håller du inte med?
03/08/2012

Å det är ju så spänande det här!! Tycker vi på Stars of Beauty och Avantgarde Makeup såklart, men säkert flera av er därute också.. VEM ska bli vårt ansikte utåt 2013? Modelltävlingen fortsätter!!

Så här ser det ut i topp 5 i skrivande stund!

  1. Teja B 295 röster
  2. Berlinda S K 251 röster
  3. Linda P 162 röster
  4. Felicia H 110 röster
  5. Maria A 64 röster

[Se alla deltagarna här]

I övrigt då?

Jo arbetet på hemsidan fortsätter i slutet av veckan pressenterar vi vår fjärde Stjärnmedlem, spännande va? 😉 Dessutom har det tillkommit priser i potten för tävlingen! Utöver det kan jag även meddela att det inkommit flera makeupjobb under hösten som kommer att läggas ut i forumet eller förmedlas direkt till våra stjärnmedlemmar. Är du inte registrerad i forumet i dag så gör det! Det är självklart gratis och du får då även ta del av våra fantastiska erbjudanden som kommer i höst!

Väll mött!

// Sophia

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =

Topp 5 just nu

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.