Underbara jul och nyårsdagar

Mellandags REA!
26/12/2012
Vinn ett airbrush set!
02/01/2013
Show all

Underbara jul och nyårsdagar

Visst har det väll varit en fin julhelg? Vit med massor av snö! 🙂 Jag tycker i allafall att den har varit fantastiskt vacker!

Tyvärr kanske jag inte hunnit med att njuta av den till fullo hela tiden men det känns helt ok ändå!

Jag tittar tillbaka över 2012 och känner att jag är nöjd över vad jag presterat. Jag känner även att lite vila över jul och nyår va välbehövligt innan jag kör i gång igen med 2013, som jag är övertygad om kommer att innebära massa spännande saker!!

Redan nu kan jag avslöja att sortmentet i webshopen kommer att öka lite till! Men jag kommer också satsa på att kvalitetsutveckla och kanske förbättra det som redan finns! Det handlar framförallt om konceptet, för produkterna är jag galet nöjd med fortfarande! Men konceptet Stars of Beauty och att det ska bli en samlingsplats för många frilansande där man kan ta stöd av varandra och hitta på roliga aktiviteter! 🙂

Jag kommer även satsa mer på utbildningen och ge fler möjligheter till olika utbildningar i fler städer och på olika nivåer! Men till det behöver jag hjälp! 🙂 Fler instruktörer behövs!!

Hursomhelst. Jag är helt övertygad om att 2013 också kommer att bli ett fantastiskt år, är inte du? 🙂

Gott Slut och ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag alla som hittat hit!

Med vänlig hälsning, Sophia Eliases

20121230-092335.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =