Airbrushkurs i makeup
24/03/2014
Instruktörskurs VT 2014 avklarad
31/03/2014
Airbrushkurs i makeup
24/03/2014
Instruktörskurs VT 2014 avklarad
31/03/2014

Nu ska vi göra olika färgkartor för Avantgarde Makeup! Så nu behöver vi 8 olika modeller i olika hudfärger med olika hudtoner å hårfärger mm så att vi kan visa upp våra 8 olika baser (foundations) och sedan även ge bra tips för övriga makeupfärger såsom rouger, ögonskuggor å brynfärger. Modellerna kommer att fotograferas i Uppsala eller Västerås. Bilderna kommer att användas i marknadsföring på vår hemsida, i blivande broschyr, samt facebook. Modellerna vi använder kan vara i varierande åldrar, men minst 18 år (pga bildrelease).

För detaljer och ansökan skicka två olika bilder (porträtt) till info@starsofbeauty.se. Tänk på att bilderna ska vara i bra ljus (inte gulaktig ton till exempel som det kan bli av foton tagna i dåligt ljus). Vi måste kunna avgöra din riktiga hudfärg och hudton så vi vill ha en osminkad bild. En bild kan däremot få vara sminkad. Låter detta spännande? Ansök i dag!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

5 Comments

 1. NADIYA ADEN skriver:

  Hejsan, jag heter Nadia 23år gammal från Somalia. Jag designer kläder Och har varit model flera gånger. Jag är jätte intresserat att bli makeup modell. Om ni vill se bild av mig så kan ni kolla på Facebook Nadia aden

 2. Lamies skriver:

  Hej, jag heter lamies 19 år gammal från syrian . Jag är intresserat att bli makeup modell. Om ni vill se bild av mig så kan ni kontakt mig lolelolol31@gmail.com

 3. Wiktoria Bergström skriver:

  Hej! Jag heter Wiktoria och är 19 år. Skulle vara intressant att få vara modell och vill ni se bild på mig så heter jag Följande på instagram: wiktoriabergstrom

 4. Marina skriver:

  Hej ! Marina heter jag ! Jag är intresserad att bli makeup modell. Kontakta mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − två =

Modeller sökes!!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.