Tips och trix – Felsökning

 

I bland går det inte riktigt som man vill!Här hjälper vi er med de vanligaste frågorna om problem som kan dyka upp när man jobbar med airbrushmakeup. Se även våra andra sidor under tips och trix med videor och tips på färgval mm. Ett bra tips är även att ladda ner vår pdf om felsökning så ni har. Där har vi samlat alla problem som kan uppstå och hur du ska göra för att lösa problemet:[HÄR]

Hittar ni inte vad ni behöver hjälp med? Kontakta oss så svarar vi så fort vi kan.
 
Om airbrush pennan:
Min airbrushpenna spottar, vad gör jag? Svar: Det kan även vara så enkelt att det är för lågt lufttryck för den färgen. Till exempel färger med skimmer i behöver lite högre lufttryck. Öka hastigheten på maskinen genom att växla upp. Det vanligaste på skolor eller där många använder samma utrustning är ändå att pennan är smutsig och att det alltså har fastnat något smink i pennan. Gör en enkel rengöring av airbrush pennan där du tar ut nålen, torkar av den och gör rent i koppen och munstycket. Om den fortfarande spottar måste du göra en mer ordentlig rengöring. Se våra filmer om rengöring här. Har du otur kan det vara nålen som är böjd eller nozzeln som är skadad. Du hittar reservdelar på Stylistshopen.se. För fler orsaker, ladda ner vår pdf om felsökning.
Om kompressorn:
Min airbrushkompressor skakar och låter mer än vanligt, vad har hänt? Svar: Kolla under maskinen att alla 4 svarta gummifötter sitter kvar. Har det lossnat någon kan du köpa nya i vår butik Stylistshopen.se Skulle alla fyra fötter vara kvar och den ändå låter är det troligen stopp i pennan eller veck i slangen som gör att luften inte flödar som den ska. Se felsökning om airbrush pennan då.