Behind the scenes
25/07/2012
Fler modeller har nu anmält sig!
27/07/2012
Behind the scenes
25/07/2012
Fler modeller har nu anmält sig!
27/07/2012
Show all

Airbrush kompressor

I webshopen hittar ni nu två olika airbrush maskiner. Airbrush A set för 1276:- och Airbrush B set för 1400:- (plus moms).

Jag vill börja med att upplysa er om att A och B inte har någon betydelse för själva produkten utan endast har att göra med organiseringen på produkterna och varorna i webshopen!

Här är lite beskrivning av airbrushmaskinerna!

Airbrush A set för 1276kr + moms (tidigare 1356:-)

Denna säljs endast i färgen vit/grön. Är komplett med 0,3 mm nål, airbrushpenna, sladdar och de verktyg du behöver. (se mer noggrant i webshopen).
Airbrushkompressorn har 3 växlar,

L -för detaljer, ögonskuggor mm.
M -för rouge, modellering och även hela basen i ansiktet.
H -för dekoltage, kropp och vid effekter ,(tex över en mall el likn) även i ansiktet, dock ej över ögonen.

Airbrush B set för 1400:- + moms
Säljs i vit/svart eller vit/rosa. (Har du som skola önskemål om andra färger går det bra vid beställning av minst 5 maskiner). Denna airbrush är också komplett med 0,3 mm nål, penna samt allt du behöver. Skillnaden mellan de två olika airbrushmaskinerna kommer här, denna airbrushkompressor har 5 växlar.

Detta gör att du har ännumer kontroll över luften och tillsammans med rätt teknik på pennan kan du kontrollera luften precis som på en dualaction (där man sköter all luftkontroll via pekfingeret).

Fördelen med båda dessa maskiner och single action mot dual action är flera, men bland annat att det är betydligt lättare att få det resultat man vill ha även som nybörjare. Dessutom blåser pennan hela tiden luft (observera luft, inte luft och produkt) när maskinen går och du inte drar tillbaka reglaget för att släppa igenom sminket, vilket gör att det inte fastnar och kleggar igen i nålen eller pennan och rengöringen blir 1000 gånger lättare!

Välkomna att ställa frågor i forumet eller här om ni undrar något!

20120726-085114.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre − 1 =

Airbrush kompressor

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.