Airbrush workshop Malmö

Hårdockor i lager igen!
19/02/2015
Lager flytt!
06/04/2015
Hårdockor i lager igen!
19/02/2015
Lager flytt!
06/04/2015
Show all

Airbrush workshop Malmö

Nu är jag på väg ner till Malmö för att under morgondagen hålla en endagskurs eller workshop om man vill i airbrush makeup! Jag komme att berätta om mig, mitt företag, om airbrushens historia, om hur man sköter sin utrustning å vad man behöver å sen såklart visa några olika typer av airbrush makeuper! 🙂

Vill du att jag kommer till din skola å visar? Just nu har jag ett oslagbart erbjudande! Kontakta info@starsofbeauty.se för mer information!

Med vänlig hälsning, Sophia

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =

Airbrush workshop Malmö

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.