Bästa nagelbordet?!
12/03/2014
Spännande möte
22/03/2014
Bästa nagelbordet?!
12/03/2014
Spännande möte
22/03/2014

Var köper man airbrush? Hur vet jag vilken airbrush jag ska ha? Var hittar jag airbrush kurser? Vilka svenska airbrushmärken finns det?

Här på Stars of Beauty hjälper vi dig! Vi har airbrushutrustning och airbrushkurser i alla olika nivåer!

Kurserna ger dig omärkesbunden information om alla airbrushmärken på marknaden. Men sen får du självklart arbeta med Sveriges ledande airbrushmärke , och faktiskt just nu det enda svensktillverkade airbrushmärket, framtaget av proffs för proffs! Jag pratar såklart om Avantgarde Airbrush Makeup. Ett organiskt, veganiskt, naturligt men samtidigt superbra makeup som är unikt i sitt slag. Självklart, är det inte testat på djur i något led!

Välkommen på någon av våra gratis airbrushworkshop! Där hjälper vi dig komma i gång, du får se demo, klämma å känna på produkterna och kvalitèn och ställa frågor! Kontakta oss för mer information om airbrush, airbrushmakeup, olika typer av airbrushutrustning och airbrushpeodukter, airbrushkurser, airbrush makeup artist utbildning mm!,

Nedan ser du ett exempel på sminkning med vår unika uv-airbrushfärg!

20140316-080709.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fjorton =

Att köpa airbrush

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.