Välkommen till Nordic Stars of Beauty ®!

Här kan du boka i första hand Makeup Artister, Sminköser och Maskörer till allt som vi behövs till! TV makeup, Foto makeup, Film makeup, Drama makeup, Visningar, Catwalk, Teater, med mera! Självklart är du som privatperson även välkommen att boka Makeup Artist för brudmakeup, festmakeup, maskerad eller barnmålning!

Stars of Beauty sammarbetar med flera Nagelterapeuter, Hudterapeuter, Linergister (permanent makeup), Frisörer, Hårstylister (inkl hår extensions), Fransförlängare, ja, helt enkelt i princip allt inom skönhet!

Allt är dessutom kostnadsfritt för dig som kund att boka!

 

1   TFP / TFCV

I bland finns det helt enkelt ingen budgett som räcker till allt. Men det förhindrar inte att ni ska kunna få en bra makeup och hårstyling! När du bokar genom denna skickas en elev eller nydiplomerad som har kunskaperna för att klara av jobbet, men kanske behöver lite mer tid än vanligt för att hinna med det. De eller den som kommer gör jobbet gratis men förväntar sig bilder eller skriftligt intyg på jobbet som kan användas i portfolie och/eller CV.Priser: Från 100% gratis, till evenntuellt kostnad för material och/eller resa.

 

2   Diplomerad

Här bokar du färdigutbildade och diplomerade. Vi kan då garantera ett mer tidseffektivt och profesionellt utfört arbete. De  färdigutbildade som jobbar för oss är godkända av Svenska Estetikers Yrkesförbund och innehar egna försäkringar samt F eller FA-skattsedel.

 

3   Magister

Är endast det bästa gott nog? Då ska ni boka i från denna kategori. Här hittar ni folk som är diplomerade och har minst 5 års erfarenhet. Under denna kategori hittar ni även våra lärare och gesälldiplomerade. Priserna är lite dyrare, kvalitén endast det bästa!

 

Fyll i era uppgifter nedan och vilken typ (1-3) ni är intresserad av eller om det är någon i de övriga yrkeskategorierna, för en bokningsförfrågan så återkommer vi snarast möjligt med exakta priser samt allt Ni vill veta. I Forumet kan du även lägga in en liten annonsering om kategori 1 jobb (gratis/tfp)