Det finns platser kvar! Bli Nagelterapeaut!

Nagelutbildning Västerås – Scratch Nails Academy
18/06/2018
Nagelterapeututbildning i Västerås – start 12 januari
07/01/2019
Nagelutbildning Västerås – Scratch Nails Academy
18/06/2018
Nagelterapeututbildning i Västerås – start 12 januari
07/01/2019

På måndag kör vi igång Nagelterepeututbildningen som går intensivfart mån-ons 09:00-14:30. Än finns det platser kvar så det är inte försent att hoppa på!

I utbildningen ingår kurskompendium, produkter och verktyg som du som elev tar med dig hem. Kursplanen följs i enlighet med Scratch Nails Academyoch är godkänd av SANSA

Med nära 30 år i branschen är Scratch Nails en ledande pionjär och en starkt bidragande orsak till den fantastiska Hand- och Nagelmarknad som vi idag har i Sverige. Scratch Nails Academy erbjuder utbildningar av högsta klass och kvalitet. Skolan Stars of Beauty är partnerskola till Scratch Nails och kan därför erbjuda dessa kurser i Västerås! Du kan välja hela yrkesutbildningen eller enstaka kurser eller kurspaket. På måndag börjar manikyren och efter det kommer gelé.

Alla förbrukningsvaror som handskar, bomull, sprit mm finns dessutom på skolan. Elfil är det enda som inte ingår i kursen då det är ett tillval man kan göra om man vill, men vi kommer att gå igenom användande av elfil i utbildningen, (elfilar finns på skolan).

  • Vi tar endast små klasser elever (2-6 deltagare) och kan därför garantera dig en personlig vägledning och hjälp som är anpassad för just dina behov.
  • Huvudäraren är legitimerad yrkeslärare från Stockholms Universitet med 17 års yrkeserfarenhet som nagelterapeut. Andra lärare kan också jobba, men alla med relevant & gedigen utbildning/erfarenhet.
  • Vi ger dig all information och kunskap som krävs för att utöva yrket och alla de verktyg som är nödvändiga för att nå framgång
  • Vi hjälper varje enskild elev under hempraktiken med konsultation genom foto- / videodokumentation av elev arbete.
  • Eleverna får en egen arbetsgrupp på online där vi tillsammans hjälps åt med allt som dyker upp under hempraktiken och lär av varandra samt där vissa tutorial läs ut
  • Demonstrationerna filmas så du kan se på igen, eller om du varit sjuk vid nåt tillfälle
  • Scratch Nails har kvalitetssäkrad utbildning med internationell examen genom I.A.
  • Härdplastutbildning ingår givetvis enligt arbetsmiljöverkets kriterier (och mer än så)

 

Kurspaket med Manikyr och gelé kostar just nu endast  29990kr inkl moms (ord 36000). 

Välkommen att anmäla dig eller ställa frågor till utbildning@starsofbeauty.se

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 2 =

Det finns platser kvar! Bli Nagelterapeaut!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.