Fler nyheter är på väg in!!

Airbrush till skola
11/10/2012
Webshopen uppdaterad!
15/10/2012
Airbrush till skola
11/10/2012
Webshopen uppdaterad!
15/10/2012

Jag får snart be min fotograf flytta in hos mig och min familj. Han var här i veckan och fotade nya airbrush maskiner och nya airbrushpistoler, som ännu inte hunnit komma upp i shopen, och nu har det redan kommit fler grejer!!

Men dessa håller jag hemliga ett tag till!! 😀

Några ska testas först, och vad är bättre testpiloter än ett gäng Makeup och hårstylist elever på en gymnasieskola?! Kan ju inte bli bättre!!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =

Fler nyheter är på väg in!!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.