Grundutbildning Airbrush Makeup

Grundutbildning i Airbrush Makeup!


Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken kom. Hos oss kan du damma av dina tidigare kunskaper och avancera eller lära dig helt från noll! Vi håller till i fina kurslokaler runt om i landet och med godkända lärare!

Nivå: Nybörjare och för er som arbetat lite med airbrush.

Pris: 4500 kr inklusive moms.

Certifikat:
Ett Airbrush Makeup Certifikat ges efter avlutad kurs.

Kursmål:
Dag 1 går vi igenom det absolut mest grundläggande för att komma i gång, så att kursen passar den som aldrig använt en airbrush, eller för dig som behöver damma av tidigare kunskaper och komma igång igen. Under dagen kommer ni lära er allt ni behöver för att kunna göra en hel enklare skönhetsmakeup med airbrush, samt även att kombinera airbrush med traditionella tekniker.

Dag 2 går vi vidare med mer avancerade tekniker inom skönhetsmakeup, mer avancerade ögonskuggstekniker, HD makeup för TV och film samt olika sorters airbrushmakeup inom trend, fashion och catwalk.
Denna kurs ger er alla grundläggande kunskaper ni behöver för att använda airbushmakeup inom skönhet, fest, bröllop, TV, fashion, och trend. Men ni kommer att behöva öva lite mer efter kursen!

Innehåll:
• Grundläggande teoretiska kunskaper om airbrush och dess historia.
• Grundläggande kunskaper om olika kompressorer och utrustningen (single och dual action, omärkesbundet och inom vår egen linje).
• Grundläggande kunskaper omärkesbundet om airbrushmakeup.
• Problem som kan uppstå och felsökning.
• Demo och praktisk övning; bas, modellering och rouge HD Puder.
• Teori och demo kombinera din airbrush med ”vanlig teknik”.
• Demo och praktisk övning lättare skönhetsmakeup med airbrush.
• Demo och praktisk övning något mer avancerad skönhetsmakeup.
• Demo och praktisk övning trendmakeup.
• Sammanfattning, genomgång, tips och trix...

Kurslängd: 2 heldagar, ca 09:00-16:00

Bra att veta:
Hela kursavgiften ska vara betald innan kursens start. Vid eventuellt sjukdom mot läkarintyg kan 80% återbetalas eller hållas innestående och användas till nästa kurstillfälle eller i webshopen. Vid denna kurs bör eget airbushset (kompressor och airbrushpenna) medtagas. Alla produkter och förbrukningsvaror finns dock på plats. Det går bra att vara med utan egen utrustning då en viss låneutrustning finns, men det finns det risk att det inte blir lika mycket övningstid för dig utan utrustning som med.

Har du ingen egen utrustning? Fråga efter aktuella erbjudanden i samband med kursen!
Ta även gärna med papper och penna samt lunchlåda. Fika bjuder vi på!

Anmäl till:
Anmäl dig genom att betala kursen här: [ANMÄL HÄR]

Eller skicka din anmälan till: info@starsofbeauty.se
Skriv med ditt namn, eventuellt företagsnamn och organisationsnummer, adress och såklart vilken eller vilka kurser du vill anmäla dig till! Meddela gärna om du har egen utrustning med dig eller är intresserad av aktuellt erbjudande.

VAR och NÄR?

Västerås: 25-26 mars 2017 och 13-14 maj 2017
Fler datum för 2017 planeras nu!

Vill du beta mer om utbildningen? Eller intresserad av att vi kommer till andra städer? Kontakta oss här