Instruktörsutbildning Airbrush Makeup

Efterlängtad instruktörsutbildning Airbrush Makeup!Det behövs fler instruktörer för airbrushmakeup ute i landet! Därför har vi efter önskemål startat en instruktörsutbildning i airbrush makeup! Utbildningen är framtagen främst för att kunna hålla grundläggande airbrushkurser på Gymnasienivå eller hålla i Airbrush workshops.

Nordic Stars of Beauty’s grundare Sophia Eliases kommer själv att hålla i alla instruktörsutbildningar. Sophia är diplomerad och bransch godkänd Makeuplärare från Makeup Studion Education med Gesällbrev och 16 års erfarenhet av makeupbranschen, varav 13 års lärarerfarenhet både på vuxenutbildning (Makeup Studion Sthlm) och gymnasieutbildning. Dessutom har hon pedagogisk yrkeslärarutbildning från Stockholms Universitet och är legitimerad Yrkeslärare i bland annat makeupartist yrket. Just i airbrush är Sophia bland annat utbildad av Hollywood Maskören och makeup artisten David Willis som sminkat bland annat till Superman Returns, Matrix och Star Wars och en av de absolut främsta i airbrushartisterna i Sverige!

Sophia har arbetat bland annat på MTV, sminkat för skönhetstävlingar som Sveriges Man, Fröken Sverige, Miss Universe Sweden och sminkat för otaliga reklamfilmer såsom för Mekonomen, OBH Nordica, Phillips och Skogaholm. Hon har även och arbetat med artister som Mando Diao, The Ark, Ms Dynamite och Robyn, samt skådespelare som Robert Gustafsson och Jarmo Mäkinen, och andra TV Profiler som Jackass och Anders Bagge!

Pris: 4000kr inkl moms.

Förkunskap/krav: Airbrush Makeup Artist utbildningen, eller motsvarande utbildning från annan airbrushskola.
Efter denna kurs får du ett Instruktörs Certifikat i Airbrush Makeup samt tillåtelse att hålla kurser och workshops med Avantgarde Makeup samt fri tillgång till Stars of Beauty's utbildningsmaterial. Där det även ingår fria uppdateringskurser varje år!

Innehåll:
  • Teoretiska och praktiska kunskaper om olika airbrushutrustningar, felsökningar, skötsel och olika användningsområden med olika tillbehör.
  • Teoretiska och praktiska kunskaper och övningar i modellering, skugglogik och färglära samt hur man kombinerar olika material.
  • Teoretiska och praktiska kunskaper genom demonstration och övningar i olika typer av kroppsmålning med airbrush inkl TATS.
  • Specialeffektsmakeup med airbrush kombinerat med vax, latex, konstblod, creativecolor, stenar, fjädrar , UV makeup etc.
  • Teoretiska och praktiska övningar i airbrushmakeup på hår och på naglar.
  • Teoretiska kunskaper om airbrushsminket, produktspecifikationer, säkerhetsdatablad och kort kosmetisk kemi.
  • Pedagogisk hjälp med olika lektionsupplägg. Inklusive tillgång till material ni får använda i er undervisning.

All undervisning sker i ett lärarperspektiv. (Hur man undervisar andra)

Kurslängd: 1 heldag. Ca 09:30-17:00

VAR och NÄR?


www.bokadirekt.se/places/stars-of-beauty-18204

För skolor kan vi även skräddarsy utbildningen. Hör gärna av er vid intresse så berättar vi mer!
Vill du veta mer om utbildningen? Eller intresserad av att vi kommer till andra städer? Kontakta oss här


Sotning med airbrushmakeup

Slutresultat makeup inklusive sotning med airbrush