Försening av leverans
14/02/2014
Prissänkt! Tack alla kunder!
16/02/2014
Försening av leverans
14/02/2014
Prissänkt! Tack alla kunder!
16/02/2014

Förra gången skrev jag om lite farliga ämnen. Den här gången har jag valt en eterisk olja som ni kan hitta i vår primer/fixeringsvätska bland annat.

NEROLI OLJA, även kallad för pommeransblomma, är en lugnande, lätt hypnotisk olja. Den är väldigt verksam vid och effektiv vid chock, traumatiska händelser och depression. Neroli är bakteriehämmande, stimulerar matsmältningen, förebyggar bristningar i huden och brustna blodkärl. Destillatet är passar alla hudtyper är revitaliserande och stimulerar cellbildningen. Därutöver har Neroli flera andra egenskaper som gör det till en idealisk ingrediens i bra hudvård. Bland annat är den dokumenterat bakterie- och svampdödande, inflammationshämmande och lugnande på känslig och irriterad hy. Dessutom stimulerar den celldelningen så att ny elastisk hud bildas, vilket gör det till en populär ingrediens i naturlig hudvård med fokus på anti-age.

20140214-112433.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tjugo + sju =

Kosmetisk kemi del 2

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.