Kurserbjudande till 26-27 april i airbrush

Rengöring av airbrushpenna
07/04/2014
Glad påsk!
17/04/2014
Rengöring av airbrushpenna
07/04/2014
Glad påsk!
17/04/2014

Som Makeup Artist måste du hålla dig ajour med utvecklingen för att handskas med den konkurrens som vi har i branschen. Att lära sig airbrush makeup har blivit en självklarhet efter att nya HD tekniken kom. Hos oss kan du damma av dina tidigare kunskaper och avancera eller lära dig helt från noll! Vi håller till i fina kurslokaler runt om i landet och med godkända lärare!

Nu börjar vårens sista kurs i airbrushmakeup närma sig! Den 26-27 april är det dags och vi håller då till på Academy of Devine Beauty på Södermalm i Stockholm!

Airbrush grundkurs Steg 1 (26 april)

Innehåll: Grundläggande skönhetsmakeup
Nivå: Nybörjare och för er som arbetat lite med airbrush
Pris: 2500kr inkl moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 1 går vi igenom det absolut mest grundläggande för att komma i gång, så att kursen passar den som aldrig använt en airbrush! Men eftersom det är så lätt att komma i gång kommer vi även ganska snabbt in på lite mer avancerade tekniker, så att även ni som tidigare använt lite airbrush får nåt att bita i, till exempel en cool svart sotning! Ni kommer att ha flera nya tekniker att kunna fortsätta träna på med er hem, innan ni förslagsvis går även steg 2 för att vidareutveckla er ännu mer!

Airbrush grundkurs Steg 2 (27 april)

Innehåll: Mer avancerade airbrushögonskuggor,Trend, fantasi, temporary tattoo, viss bodypaint m.m.
Nivå: Förkunskap grundkurs 1 eller motsvarande erfarenhet.
Pris: 2500kr inkl. moms. Då ingår ett deltagarbevis/diplom ifrån SEYF godkänd lärare.

I Steg 2 går vi vidare med lite mer avancerade tekniker, olika sorters airbrush makeup och jobbar även lite lättare med lite kroppsmålningar. Vi hinner även gå in lite kort på nageldesign samt andra användningsområden med airbrush! Denna kurs ger er alla grundkunskaper ni behöver för att sedan färdighetsträna hemma! Vill ni kan ni sedan vidareutbilda er till Airbrush Makeup Artist, eller gå enskilda kurser i Air Tan!

ERBJUDANDE!

Anmäl dig till båda dagarna innan den 20 april så ingår: Avantgarde Makeup Airbrush Startpaket värde 3100kr!!

Det innehåller:
•Airbrush kompressor set 5 växlar, komplett med kompressor (5 hastigheter, 2 pennhållare, välj kompressorfärg nedan), penna (komplett kit med 0,3 mm nål, 2 ml färgkopp, slang och nätadapter 230VAC – 12 VDC).
•2 st 15ml Basfärger/foundations i 5 valbara paket; Baspaket 1 = Grädde och Latte. Baspaket 2 = Vaniljlatte och Cortado. Baspaket 3 = Latte och Cappuccino. Baspaket 4 = Choklad och Espresso. Baspaket 5 = Kaffe och Choklad.
•1st 15ml airbrush färg svart.
•2st 15ml Ögonskugga, Sandra och Frida.
•1st 15ml Rouge Cecilia.
•1st 30ml Mixvätska.

Ett perfekt startset för dig som vill ha en egen airbrush makeup utrustning för att använda privat eller i mindre skala!

20140415-110929.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =

Kurserbjudande till 26-27 april i airbrush

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.