Makeup med airbrush

En plats kvar!
13/04/2012
Uppdaterat!
17/04/2012
En plats kvar!
13/04/2012
Uppdaterat!
17/04/2012

I dag ställs högre krav på makeupen när vi sminkar för HD foto, tv och film än det gjorde innan HD (High definition) tiden.. Då använde man sk fetsmink eller studiomakeup, i dag använder vi oss främst av mineralmakeup eller airbrush..

Men inte alla makeup artister som gått sin utbildning för flera år sen har hunnit vidareutbilda sig i airbrush eller ännu mindre införskaffat sig det material och verktyg som behövs. Det har ofta varit alldeles för dyrt!

Den 27-28-29 april har jag som sagt bokat in Hollywood makeup artisten David Willis som kommer till Sverige för att hålla just kurser eller sk Master Classes i Airbrush teknik! Just nu är grundkursen full, å de andra två i specialeffektsmakeup och kroppsmålning bara ett fåtal platser kvar, men David har just sagt att han kan stanna lite längre, så är det tillräckligt många fler som vill gå så stannar han lite till!

Om du är intresserad av att gå nu eller vid ett annat tillfälle, gå in på www.starsofbeauty.se/utbildning och läs mer. Där kan du även skicka in en intresseanmälan om du är intresserad.

Här är en före och efterbild när jag sminkat min kollega Louise enbart med airbrush! Det enda som är tillagt är en svart kajal på slemhinnan, och genomskinligt läppglans ovanpå airbrushade läppar, samt lite maskara på underfransarna. Louise fick även en fransförlängning av mig innan bilderna togs..

(På förebilden här har jag faktiskt redan lagt lite lite neutraliserande bas med airbrush)

20120416-233707.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20120416-233757.jpg

 

 

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

2 Comments

 1. Emma skriver:

  Kommer ni har fler kurser i airbrush som är lite mer för nybörjare?

  • Profilbild Sophia skriver:

   Hej Emma!
   Ja vi planerar en sådan grundkurs i höst. Registrera dig för nyhetsbrev och håll gärna ögonen öppna under utbildningssidan så missar du inte när den blir aktuell!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − ett =

Makeup med airbrush

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.