Fler nyheter i airbrush utbudet!
17/06/2012
Fler modeller sökes!
18/06/2012
Fler nyheter i airbrush utbudet!
17/06/2012
Fler modeller sökes!
18/06/2012

Tidigare har jag visat en liten förhandsgranskning av de två airbrush rougerna i sortimentet! Här kommer nu en liten förhandsgranskning på två av de nya färgerna, lämpliga för tex ögonskugga eller andra airbrush detaljer, you name it!

Färgerna heter Irène och Ann! 🙂

20120617-225300.jpg

Obs! Färgerna kommer synas bättre när jag fotat med en ordentlig kamera, detta är fotat med min iphone!

“Irène” är en skogsgrön färg med en touch av morgonfrost, alltså något skimrig mjuk grön nyans. Till exempel snyggt och coolt i hop med lösfransarna “Gröna Pricken” eller sofistikerat elegant som färgsotning med vanliga lösögonfransar och en tunn eyeliner!

“Ann” är en tropisk och pigg havsturkos färg med en aning skimmer för att ge extra liv likt vågornas brus! Till exempel trendigt coolt med lösfransarna “Blå Pricken” eller snygg detalj som en eyeliner ovanpå en svart sotning!

Färgerna är färdiga att användas och kommer endast att säljas i 15ml flaska.

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − två =

Mer mer mer!!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.