Missa inte SM i Nail Design!

Recensioner från airbrushmakeup
07/08/2012
Fler pigga Makeup Artister behövs!
11/08/2012

Nu e det SM dags igen! Jag tycker det är ett jättekul event men har ännu inte bestämt mig om jag ska tävla själv. Känner mig nog lite för ringrostig eftersom jag varit mammaledig å inte gjort naglar på typ ett år. Men tänkte nog försöka ta med mig några elever och titta i allafall!! 🙂

20120808-191713.jpg

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + tjugo =