Yrkesutbildning Nagelterapeut

Nagelterapeututbildningen ger dig kunskaper i hur du skapar vackra naglar med konstmaterialet gelé, akryl och eller silke!

nailsI utbildningen ingår kurskompendium, produkter och verktyg som du som elev tar med dig hem. Kursplanen följs i enlighet med Scratch Nails Academy och är godkänd av SANSA

Med över 30 år i branschen är Scratch Nails en ledande pionjär och en starkt bidragande orsak till den fantastiska Hand- och Nagelmarknad som vi idag har i Sverige. Scratch Nails Academy erbjuder utbildningar av högsta klass och kvalitet. Skolan Stars of Beauty är partnerskola till Scratch Nails och kan därför erbjuda dessa kurser i Västerås!
Du kan välja hela yrkesutbildningen eller enstaka kurser eller kurspaket. Du kan även välja mellan intensiv eller kvartsfart.

Vi arbetar med världsledande produkter!

Yrkesutbildningen (gesällbrevs standard)

Hela Yrkesutbildningen kostar ordinarie pris 55.000kr.
Den omfattar då grundutbildning i manikyr samt tre tekniker inklusive allt utbildningsmaterial du behöver. Startkit med produkter och utrustning till ett värde av ca 16000 ingår i avgiften. Det räcker även för din hempraktik. Alla förbrukningsvaror som handskar, bomull, sprit mm finns dessutom på skolan. Elfil är det enda som inte ingår i kursen då det är ett tillval man kan göra om man vill, men vi kommer att gå igenom användande av elfil i utbildningen, (elfilar finns på skolan).

  • Vi tar endast små klasser elever (1-2deltagare) och kan därför garantera dig en personlig vägledning och hjälp som är anpassad för just dina behov.
  • Huvudäraren är legitimerad yrkeslärare från Stockholms Universitet med 20 års yrkeserfarenhet som nagelterapeut och Gesällbrev. Andra lärare kan också jobba, men alla med relevant & gedigen utbildning/erfarenhet.
  • Vi ger dig all information och kunskap som krävs för att utöva yrket och alla de verktyg som är nödvändiga för att nå framgång
  • Vi hjälper varje enskild elev under hempraktiken med konsultation genom foto- / videodokumentation av elev arbete.
  • Eleverna får en egen arbetsgrupp på online där vi tillsammans hjälps åt med allt som dyker upp under hempraktiken och lär av varandra samt där vissa tutorial läs ut
  • Demonstrationerna filmas så du kan se på igen, eller om du varit sjuk vid nåt tillfälle
  • Scratch Nails har kvalitetssäkrad utbildning med internationell examen genom I.A.
  • Härdplastutbildning ingår givetvis enligt arbetsmiljöverkets kriterier (och mer än så)

Enstaka kurser
Vid köp av enstaka kursdelar, följande ordinarie priser:

Manikyr – 23.000kr. inkl. inklusive utbildningsmaterial och produkter
Glasfiber/Silketeknik – 15.000 kr. inkl. inklusive utbildningsmaterial och produkter
Akrylteknik – 18.000 kr. inkl. inklusive utbildningsmaterial och produkter
Geléteknik – 18.000 kr. inkl. inklusive utbildningsmaterial och produkter.
Elfilsteknik – 2500kr kr inkl elfil.

Köp av två kurser ges rabatt. Tex:

Manikyr + Gele = 36000kr

Manikyr + Wrap = 28900kr

Aktuella erbjudanden kan finnas på www.stylistshopen.se där du även kan köpa och betala kurserna med kort, faktura eller delbetalning räntefritt upp till 12 mån, eller med ränta 24 mån.

Alla kursavgifter är angivna inklusive moms 25%

En stor fördel med kursen hos oss är att upplägget går att kombinera med annat jobb! Utbildningen finns både som intensiv-utbildning och som skräddarsydd, och det går även att blanda fart mellan de olika kurserna om din situation förändras under tiden. Vi finns här för dig!

Nästa kursstart: Löpande

Se alla aktuella datum på Stylistshopen.se eller kontakta oss för mer information.

Primärt innehåll:

Manikyr mot internationell I.A examen

Konstmaterial Gelé (UV-härdande gel)

Konstmaterial Akryl (vätska + pulversystem)

Konstmaterial Wrapsystem (silke/glasfiber + resin)

Övrigt innehåll:

Permanent lack / gelélack

Design & tävlingsnaglar

Bonus vid köp av hela yrkesutbildningen:

Entreprenörskap & företagande (värde 2500kr)

Elfilskurs (värde 3500kr) inkl elfil!

Hinner man inte med sin hempraktik kan man göra praktisk diplomering vid andra uppsamlingstillfällen som ges flera gånger per år.

För mer information – tveka inte att kontakta oss i dag! Vi kan även hjälpa till med finansiering av kursen via Medical Finance eller Svea Ekonomi!