Nordic Stars of Beauty

Välkommen till Stars of Beauty! Vi är en av Sveriges ledande airbrushspecialister inom makeup! Här hittar du både kurser, kortare utbildningar, utrustning och produkter för airbrush! Men vi har även en del annat att erbjuda! Här finns också ett starkt kontaktnät inom skönhet, och där du som uppdragsgivare kan få hjälp med att boka;

* Makeup Artister
* Makeup Artister -Karaktär / Sminköser (Även specialeffeks kunskap)
* Maskörer
* Hårstylister
* Stylister
* Nagelterapeuter
* Hudterapeuter

Vi samarbetar endast med seriösa uppdragsgivare inom alla olika genrer så som till exempel TV, Film, Foto, Tidningar, Shower, Modevisningar, Artister, Maskerad, Teater och privatpersoner. Läs mer om hur Ni bokar under fliken “Boka”.

Stars of Beauty är grundat av Sophia Eliases som själv har över 13 års erfarenhet av branschen och numera främst undervisar som Makeup Artist & Nagelterapeut lärare. Mer om Sophia och varför hon startade denna sida och även grundade det svenska airbrushmärket Avantgarde Makeup hittar du under “Grundare”.

Vår webshop riktar sig främst till branschfolk och skolor så priserna är därför exklusive moms. Men även privatpersoner är välkomna att handla här!. Den är kontinuerligt under utveckling. Saknar ni något eller har önskemål och frågor, kontakta oss gärna!

Registrera er till vårt Nyhetsbrev! Då får ni info om nya produkter, erbjudanden, kurser och rabattkoder i webhopen, men även info om olika samarbeten och projekt inom branschen, så ni inte missar något!

Välkomna!