Ibland vill det sig inte som man själv vill, och då är ni alltid välkomna att kontakta oss för teknisk hjälp och support. Finner ni inte svaret/hjälpen i forumet eller nedan i manualerna så kan ni använda kontaktformuläret eller eposta oss på info@starsofbeauty.se.

 

Manualer Avantgarde Airbrush set:

Vi har gjort en Felsökningsguide och Hjälp-pdf för nerladdning, klicka på Pdf-symbolen (Svenska & Engeleska) (kräver Acrobat reader).

 

 

Här är manualen med handhavande på Airbrushkompressorn, klicka på Pdf-symbolen (Svenska & Engeleska) (kräver Acrobat reader)

 

 

Här är manualen med handhavande på Airbrushpennan, klicka på Pdf-symbolen (Svenska) (kräver Acrobat reader)

 

 

Reservdelar:

Det kan vara delar till airbrushpennan eller kompressorn som som kanske tappats bort vid någon rengöring eller i bland helt enkelt slitits ut. Då hittar ni reservdelar att beställa i shopen under Airbrush – Airbrushutrustning. Detaljskiss med delarnas namn finns beskrivna i denna beskrivning (pdf-fil). Den kan även vara bra att ha när man rengör pennan så man sätter i hop rätt. Även om du har en penna med större kopp ser de rätt lika ut så denna skiss hjälper till de flesta pennor. Snart kommer även en videofilm upp här med hur man gör rent sin airbrushpenna!