Tidigare

Tidigare kurser & utbildningar:

(Återkommande? Hör av er om intresse finns...)

I.A Examen för Manikyrister


Nu är det dags för årets examinering av I.A (International Aestheticiennes) i samarbete med Scratch of Sweden!

Examinationen sker i Manikyr med ett skriftligt, ett praktiskt och ett muntligt prov. Det muntliga provet är på engelska och i det skriftliga behöver du kunna din anatomi och sjukdomslära även på latin. Detta är en examination för redan diplomerade manikyrister och att ha klarat en IA examen ger dig stor fördel dels om du vill arbeta internationellt då det är en internationell orginisation som examinerar över hela världen, och dels ger det en stor "tyngd" bakom dina kunskaper här hemma i Sverige, lite som ett Gesällprov, (som inte finns inom naglar än). För mer information om denna examination och om hur den går till kontakta Sophia via sidan här eller sophia@starsofbeauty.se

Datum: 2014

Var: Stockholm, Scratch Nails Bjurholmsplan

Kostnad: Kostnaden för examinationen är 3000kr plus moms.

Känner du att du vill fräscha upp dina kunskaper först? Då kan du även välja till ett uppfräschningspaket, kontakta Sophia för mer info!

 


 

Hollywood till Sverige!David Willis, en känd och respekterad Makeup Artist / Maskör från Australien som numera är verksam över hela världen och sminkar till bland annat Hollywood filmer som Star Wars och Superman Returns, kommer till Sverige i April! Mer om David Willis hittar du på hans hemsida: www.studiovida.net

David willis 2012

Alla kurser är heldagar (ca 9-10h) Allt material ingår i alla kurser. Kurserna är därför olika dyra, då det går åt olika typer och olika mycket material i varje kurs.

Master class 1:

Pris: 2880 kr Datum: 27 april, Västerås 2012

Master Class 1 är grundkursen i airbrush å den måste man gå för att få gå de andra. I den ingår alla grunder om olika maskiner olika märken mm, samt Skönhetsmakeup som bland annat brud och sotning med airbrush. Denna kurs innehåller mest teori av de tre olika, men fortfarande mycket tid för praktiskt arbete.
Master class 2:

Pris: 3950 kr Datum: 28 april, Västerås

Master Class 2 är specialeffekter med airbrush för HD, dvs inga teater effekter utan "verklighetstrogna" även om det är zombies eller liknande. Den är dyrare då materialet ingår i alla kurser å den har dyrare material. David är öppen för förslag om det är något speciellt ni önskar se eller prova på!

Master class 3:

Pris: 3000 kr Datum: 28 april, Västerås

Master Class 3 är fokuserat på kroppsmålning och "tatueringar" mm. Den är inte bara riktat till fantasi utan även mycket användbar inför TV, Film och visningar med mera!

Övrigt:
  • Man måste gå Master Class 1 för att gå Master Class 2 och 3, men inte 2 för att gå 3. Eller ha goda förkunskaper i airbrush.
  • Diplom ges i alla kurser från Studio Vida.
  • Ingen moms tillkommer / är inräknat i priset då avgifterna går direkt till Davids amerikanska bolag. Nordic Stars of Beauty förmedlar endast kurserna men tar inte ut någon avgift, (och ger inte heller några garantier eller ansvar på kursen). Kvitto kan fås på plats från Studio Vida.
  • I Västerås är grupperna på ca 10-12 personer. Detta för att man ska hinna få den hjälp man behöver och därmed få ut så mycket som möjligt av kurserna!
  • Allt material ingår i kurserna. Airbrush maskiner finns att låna, har ni egen kan ni gärna ta med den. Egna penslar och ev andra ”favoriter” kan gärna tas med, men det är inte nödvändigt. Det kommer även finnas erbjudande om att köpa airbrush paket till mycket fördelaktigt pris!
  • En tävling i kroppsmålning är planerad att hållas i samband med Davids visit, mer info kommer!
  • Anmälan är bindande. Har du fått förhinder att komma och platsen inte kan överlåtas till någon annan kommer kursavgiften att debiteras med 1000kr vilket David också vill ha in innan han reser till Sverige, mer info om det kommer.


För information och anmälan: info@starsofbeauty.se