Trött på långa behandlingar utan klirr i kassan?

Sommartider hej hej!
06/07/2023
Nytt år, ny utbildning?
18/01/2024
Sommartider hej hej!
06/07/2023
Nytt år, ny utbildning?
18/01/2024
Show all

Trött på långa behandlingar utan klirr i kassan?

Vi minns hur det va…
Å Vi vet! Det ÄR kul med både naglar och fransar men vet ni vad vi också gillar? Att ibland få en paus från långa behandlingar å tjäna ca 600-800kr för 10min picolaser  istället för 250kr för 30 min frans och brynfärg.Eller 2000kr för en timme för tandblekning samtidigt som du kan pyssla med lite annat, i stället för 600kr timmen å göra fransar.Det bästa är att det ena inte behöver utesluta det andra, fortsätt med de behandlingar du vill, men dryga ut kassan och variera din arbetsställning lite med att ta in nåt nytt!  
Effektiv Tatueringsborttagning & strålande hud med Piccolaser Upptäck en avancerad och effektiv metod för att ta bort oönskade tatueringar med vår piccolaser. Vår state-of-the-art maskin är utrustad med imponerande tekniska specifikationer och garanterar högpresterande behandlingar, även i små utrymmen.Noggrann Riktning med Infraröd VägledareVår piccolaser använder en infraröd vägledare för exakt riktning, vilket säkerställer noggrannheten i varje behandling. Spotdiametern på 1~8mm möjliggör punktlig målinriktning, perfekt för detaljerade eller mindre tatueringar eller pigmentfläckarKraftfull, Lättanvänd och Smidig DesignMed en nettovikt på 23,5 kg och imponerande effekt på 1500W är vår piccolaser både kraftfull, lättanvänd och smidig! Konstruerad för att möta de högsta kraven på professionell tatueringsborttagning.Investera i Effektiv TatueringsborttagningOptimera din verksamhet med vår piccolaser och öka omsättningen på salongen! Denna maskin erbjuder effektiva och skonsamma lösningar för tatueringar, pigmentfläckar och trött hud. Optimerad för målinriktad precision och användarvänlighet.Revolutionerande Picosekund Laser för Snabb och Effektiv BorttagningFineLine lasern använder Q-switch läge och picolaser för att bryta ner pigment med våglängder 532 nm-500mj, 755nm-500mj & 1064 nm-800mj.

Picosekund laser har en revolutionerande förmåga att snabbt och effektivt bryta ner pigmentet, vilket gör behandlingen superkraftfull mot pigmentet och skonsammare mot omgivande vävnad.
Det bästa; Inga mer hudskador som de äldre lasrarna!Vi erbjuder två olika lasrar.Har du inte arbetat med picolaser förut rekommenderar vi vår standardlaser. Ord pris 49995kr, just nu 47495kr inklusive moms med ett extra tillbehörspack värde ca 1200kr.(Är du van att arbeta med picolaser kanske vår advanced passar bättre; ordinarie pris 64000, just nu 60000kr)Se mer om lasrarna här 
Det schweiziska kvalitetsmärket Tooth Fairy som bleker dina tänder på ett skonsamt och säkert sätt med en speciell UV-lampa och gel utan väteperioxid upp till 12 nyanser på en behandling!Under utbildningen som innehåller både teori & praktiska moment får du lära dig två olika metoder för tandblekning samt hur man fäster tandsmycken.  en teoretisk hemtentamen. Därefter får du ditt certifikat!Kursen inkluderar ett startkitt värde drygt 17500 kr med:* 1 proffessionell UV-tandblekningslampa på stativ
* 2 skyddsglasögon
* 2 skydd till UV-lampan
* 15 kitt tandblekningsgel metod 1
* 5 kitt tandblekningskitt metod 2
* Startkitt för tandsmycken
* Marknadsföringskitt (digitalt samt posters)
* Diverse andra tillbehör du behöver
* Fri support så länge du behöver Du kommer att tjäna mycket bra på att erbjuda tandblekning!Varje behandling kostar ca 1800-2500kr för kunden, det tar dig en timme per gång. Det ger dig en riktigt bra vinstmarginal!Ordinarie pris: 22995krNU 18995kr inklusive moms!Leveranstid: Tillgång till onlineportal för utbildning direkt.Startkitt 1-2 veckor.Boka här!
Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − tretton =

Trött på långa behandlingar utan klirr i kassan?

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.