Utöka med diodlaser!

Leasa Diodlasermaskin!
15/02/2022
Avslutat samarbete med Medical Finance
15/11/2022
Leasa Diodlasermaskin!
15/02/2022
Avslutat samarbete med Medical Finance
15/11/2022

Hårborttagning med diodlaser är den säkraste tekniken för hårborttagning. Ljusenergin verkar direkt på hårsäckens vävnad i dermis och tar bort melaninet från hårsäcksvävnaden utan att skada huden. Det är snabbt, effektivt, säkert och har inga biverkningar, smärtfritt, och krymper porerna.

Diodlaserhårborttagningstekniken skapar en långvarigare effekt och hårbehandlingen är också grundlig, samt med färre komplikationer eller skador än tidigare system. Diodlaser är i dagsläget den säkraste metoden.

De tre våglängderna 755nm 808nm 1064nm för valfri permanent och smärtfri hårborttagning på hela kroppen och alla hudtyper ( I-VI).

Maskinen har tyska och amerikanska kvalitetskomponenter och är CE, FDA godkänd, samt TUV, ISO och TGA certifierad.

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =

Utöka med diodlaser!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.