Du har väll inte missat höstens modelltävling?!

Airbrushsmink för glamour
23/07/2012
Behind the scenes
25/07/2012
Airbrushsmink för glamour
23/07/2012
Behind the scenes
25/07/2012
Show all

Du har väll inte missat höstens modelltävling?!

Avantgarde Makeup Söker en ”Spokesmodell” för 2013 som alltså kommer att bli vårat ansikte utåt på en massa olika postrar, broschyrer, hemsidan, facebooksidan mm! För att hitta denna modell arrangerar vi nu en tävling!

Skicka in bilder och information via [ anmälningsformuläret här ]. Vi väljer ut en av bilderna ni skickar in, och den kommer att läggas upp på vår hemsida i modelltävlingsavdelningen. Där får varje modell en egen liten sida med bilden och information som förses med facebook like och share knappar.

De 5 personer med flest ”Likes” den 12 november går vidare till final och har redan vunnit fina priser!

Den 12 december utses vinnaren av tävlingen Avantgarde Spokesmodell 2013!

Lycka till!!

Tävlingsregler:
Alla modeller som ansöker ska vara mellan 20-35 år.

Bilderna som skickas in kan komma att läggas upp på Nordic Stars of Beautys hemsida, blogg och facebooksida. Modellerna ansvarar för att bilderna får användas i detta syfte. (Modellen ansvarar för att eventuell fotograf har lämnat sitt godkännande för detta ändamål). Bylines (tex. fotografens namn) publiceras med bilden om du fyller i den informationen i anmälan.

Nordic Stars of Beauty förbehåller sig rätten att inte publicera bilder som kan anses som stötande eller håller för dålig bildkvalité.

Upptäcker vi manipulerande av Like funktion/fusk förbehåller vi oss rätten att utesluta / plocka bort deltagaren.

Informationen som modellen skickar in kommer att delas med Zolex Studios – Roger Sundberg Photography som är en del av juryn.

Vinnande modell får inte göra reklam för annat kosmetikamärke under 2013.

Vinnande modell måste vara tillgänglig för fotografering i januari 2013

Första pris:

Avantgarde Makeups Spokesmodell 2013, vilket innebär att du blir ansiktet utåt för Avantgarde Makeup ett helt år och kommer att synas på websidan, posters, broschyrer, och annat marknadsföringsmaterial.

Professionell fotografering inklusive Makeup Artist , Hårstylist och Nagelterapeut i Zolex Studios till ett totalt värde av ca 17’000kr. (eventuell resa ersätts med upp till 15 mil, kost ingår, eventuellt hotell ingår ej).

Produkter mm från Avantgarde Makeup värde ca 1000kr

Presentkort från Cosmetink

Presentkort från Skin Secrets

Med mera!

Gå in och läs mer och ANMÄL DIG HÄR!

Anmäl dig nu!

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fyra =

Du har väll inte missat höstens modelltävling?!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.