Invigningen av lokalen på Krangatan 1!

Snart start för Nagelterapeut utbildningen! Anmälan senast 19 mars
12/03/2017
Nagelutbildningar i Västerås m Scratch Academy
19/07/2017
Snart start för Nagelterapeut utbildningen! Anmälan senast 19 mars
12/03/2017
Nagelutbildningar i Västerås m Scratch Academy
19/07/2017

Nu har vi flyttat in i nya lokalen på Krangatan 1 i Västerås! I samarbete med Scratch Acedemy drar vi på lördag i gång vår första nagelutbildning i nya lokalen som givetvis är branchgodkänd av SANSA. Inom kort kommer fler bilder upp, men vill bara tacka alla våra gäster, kunder och givetvis våra sponsorer CUCCIO Sweden, Scratch of Sweden, Grazette och Stylistshopen.se

 

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

1 Comment

 1. Emelie skriver:

  Hej!

  Jag heter Emelie Lindberg, 29 år och är grundaren till LiveLife! En Facebookgrupp på 15.100+ medlemmar.

  Min fråga till er är om ni skulle kunna tänka er sponsra, exempelvis om jag skulle kunna få en viss procent av det ni säljer när mina medlemmar handlar hos er?
  Finns inte denna möjlighet får ni gärna komma med förslag.

  Den här gruppen startades upp den 5 december 2016 av många anledningar.
  LiveLife! är en samlingspunkt där målet är Kärlek & Respekt. På facebook så som i det vardagliga livet är det väldigt vanligt att det uppstår situationer där människor blir mobbade, kränkta och möts av fula samt onödiga påhopp, vilket vi i LiveLife vill förhindra och det får inte under några omständigheter förekomma i denna grupp.
  Vi administratörer och moderatorer kämpar & brinner för att våra medlemmar ska få känna att dom har en trygg och trivsam grupp dom kan vända sig till, där dom inte ska behöva vara rädda för något. Det finns många grupper på Facebook där inte teamen agerar för vad som sker i deras grupper, vilket har berört oss i teamet väldigt mycket och som i sin tur slutade med att jag startade en egen grupp.

  Vi är en populär och attraktiv facebook grupp där vi får in medlemmar varje dag.
  Kort och gott vill vi göra något som betyder något, med det vill vi säga att vi dagligen lyfter upp tre viktiga budskap Kärlek Glädje & Respekt till alla våra medlemmar.

  Mvh
  Emelie Lindberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 − åtta =

Invigningen av lokalen på Krangatan 1!

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.