Snart start för Nagelterapeut utbildningen! Anmälan senast 19 mars

CUCCIO i London!
28/02/2017
Invigningen av lokalen på Krangatan 1!
23/03/2017
CUCCIO i London!
28/02/2017
Invigningen av lokalen på Krangatan 1!
23/03/2017
Show all

Snart start för Nagelterapeut utbildningen! Anmälan senast 19 mars

25 mars startar hela vår Yrkesutbildning i naglar, i den lär du dig manikyr, gele, silke, glasfiber och akryl. En komplett yrkesutbildning inklusive allt du behöver veta för att arbeta som proffessionell nagelterapeut. Å du behövs! Det finns många som söker Nagelterapeuter just nu! Men om du inte har möjlighet att gå hela yrkesutbildningen i naglar kan välja att gå enstaka delar. Tex manikyr plus gelé som är de första delarna på yrkesutbildningen. Så kan du om du vill lägga på fler delar längre fram! Enstaka delarna kostar från 15-23000kr/st ( se mer under denna sida)
men just nu har vi ett erbjudande till denna kursstart den 25 mars. Anmäl dig till manikyr + gelé som ett paket för endast 32800kr (mot ord. pris 41000kr) det är 8200kr rabatt!

Anmäl dig via vårt kontaktformulär eller via Stylistshopen.se

 

Sophia Eliases
Sophia Eliases
Hej! Jag är rektor på skolan och är legitimerad lärare med yrkesutbildning från Stockholms Universitet. Jag innehar även Gesäll och Mästarbrev i Nagelterapeut yrket och Makeup Artist yrket. Läs mer om mig som grundare här: https://www.starsofbeauty.se/om/

2 Comments

 1. Jamila Shirinzade skriver:

  Hej ,

  Vad kul att ni anordna en nagelterapeut utbildning även här i Västerås.
  Innan jag bestämmer mig att gå på den utbildning så undrar jag förståg rätt detta:
  den lär du dig manikyr, gele, silke, glasfiber och akryl. En komplett yrkesutbildning inklusive allt du behöver veta för att arbeta som proffessionell nagelterapeut just nu har vi ett erbjudande till denna kursstart den 25 mars. Anmäl dig till manikyr + gelé som ett paket för endast 32800kr (mot ord. pris 41000kr) det är 8200kr rabatt!

  Stämmer det?så allt ingår i utbildning?

  Tacksam för återkoppling!

  Mvh Jamila Shirinzade

  • Profilbild Sophia skriver:

   Hej!
   Inlägget du kommenterade är nästan ett år gammalt men ja vi har både komplett yrkesutbildning med manikyr, gele, akryl och silke mm för 55000kr, ink moms, och så har vi att man kan gå mindre paket, som det du gav exempel på “Anmäl dig till manikyr + gelé som ett paket för endast 32800kr (mot ord. pris 41000kr) det är 8200kr rabatt!” vilket alltså bara är manikyr + gele. Du kan se mer information om datum och årets aktuella priser och erbjudanden här: https://www.starsofbeauty.se/nagelterapeut-yrkesutbildning/ Mvh Sophia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − 11 =

Snart start för Nagelterapeut utbildningen! Anmälan senast 19 mars

Får det lov att vara en kaka eller två?
På den här webplatsen använder vi cookies för att alla funktioner ska fungera som förväntat. För mer info se våra villkor.